Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

Gregorio Iglesias. Retorn-Orígen. Primer diàleg

14/12/2006 to 11/02/2007
Sala Gòtika

L’artista

Gregorio Iglesias (Les Borges Blanques, 1967) és graduat en Arts i Oficis a l’Escola Municipal de Belles Arts de Lleida, però la seva formació s’internacionalitza al País Basc i a París. Ha participat en nombroses exposicions, tant a casa nostra com a l’estranger (Nova York, París, Mèxic, Cuba o Itàlia), on la seva obra està molt valorada. El trobem en col·leccions particulars a París, Amsterdam, Itàlia, Estats Units, Canadà, Londres, Catalunya i a la resta de l’Estat.

L’exposició

L’exposició que Gregorio Iglesias presenta a la Sala Gòtica, Retorn-orígen. Primer diàleg, és de paisatge. En aquest cas de paisatges interiors, que són físics (estances opriments, caòtiques, en runes...) o psicològics. En aquest sentit, els retrats de l’exposició poden considerar-se, en certa manera, paisatgístics, ja que cardinen l’artista sobre el món. Tot plegat, fa que Retorn-orígen. Primer diàleg tingui un cert regust autobiogràfic.

L’exposició consta de vint quadres en gran format, acompanyats d’alguns dibuixos sobre paper i d’escrits que el mateix artista ha realitzat sobre els murs.

Documents relacionats: