Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

Xavier Goñi. Carrer major

16/12/2004 to 20/02/2005
Sala Gòtika

L’artista

Xavier Goñi Gracenea (Lleida, 1953). Des de l’any 1992 dirigeix el Servei de Reproducció d’Imatge de la Universitat de Lleida.

Organitza i imparteix tallers, cursos i conferències de fotografia (Tallers de la universitat d’estiu de la UdL. La fotografia aplicada a la reproducció d’obres d’art, etc.).

Comissari d’exposicions fotogràfiques: exposicions de les cinc darreres edicions de la Primavera Fotogràfica a la Universitat de Lleida i altres de diferents fotògrafs.

L’exposició

Es tracta de 4 muntatges fotogràfics,

Un, de 19,60 m. de llargària, on s’hi mostra una imatge continua del carrer Major, des de l’IEI fins la Paeria, en diferents èpoques de l’any i amb inclusió d’algunes imatges de carrers d’altres llocs.

Un altre, de 10,50 m., mostra, també en una imatge continua, el mateix carrer des d’un punt de vista zenital, una perspectiva inèdita i sorprenent.

El tercer muntatge, de 3,60 m., es tracta de fotografies realitzades des d’alguns carrerons, captant les realitats fugisseres que s’esdevenen al seu davant en moments molt concrets.

Finalment, la quarta composició, de 2 m., mostra la visió del carrer des de l’interior dels locals i botigues que el configuren. És el contrapunt a les altres composicions, doncs ara es mira el carrer des de fora en lloc de fer-ho des de dins.

Al mateix temps, una banda sonora amb els sorolls i veus del carrer acompanyarà la visita.

Documents relacionats: