Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

Tretze mans. Art & Book

19/04/2007 hasta 24/06/2007
Sala Gòtika

Els artistes

David Besora, Maite Villafranca, Iban Calzada, Enriqueta Vendrell, Carles Porta, Llorenç Rosanes, Sílvia Colomina, Tensi Solsona, Montse Baraldés, Josep Ripoll, H.C., Llorenç Martí i Teresa Nogués.

L’exposició

Amb el comissariat d’Anselm Ros, del Servei de Museografia de l’IEI, s’han seleccionat 13 d’artistes de casa nostra, als quals se’ls ha encomanat la realització d’un llibre d’artista. La intenció ha estat, d’una banda, lligar la plàstica al llenguatge narratiu i literari i, d’una altra, fer que creadors de disciplines molt diverses (escultura, pintura, fotografia, instal·lació, joieria...) es cenyeixin a un suport que, en molts casos, els és poc habitual. A tots ells se’ls ha proporcionat el mateix material de suport (paper de 300 gr. de 35 x 35 cm.) i el mateix temps d’execució (30 dies).
Els artistes s’han situat com a narradors i s’han enfrontat al repte del paper en blanc. També han estat obligats a un necessari exercici d’immediatesa, per la qual cosa les obres resultants tenen una vitalitat i una força evidents.
El resultat de tot plegat n’és l’exposició Tretze mans. Art & Book, una instal·lació amb els tretze llibres d’artista acompanyats de material gràfic de cadascun dels creadors.

Documents relacionats: