Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

Espai iX

 

DARRERA EXPOSICIÓ:

CONSTRUCCIONS IDENTITÀRIES DE MAR C. LLOP

29/10/2020 fins 13/12/2020

 

 

Construccions identitàries. Work in progress recull l’experiència de molta gent que, com la mateixa autora, la fotògrafa Mar C. Llop, decideix emprendre el camí cap a la vivència trans*. El projecte captura els processos corporals que experimenta la gent transgènere, mostra persones i famílies implicades, i també el secret que moltes vegades acompanya el cross-dressing o transvestisme.

Un projecte que, des de dins de la comunitat trans*, amb respecte i creativitat, recull instantànies de cossos, però també textos sobre els pensaments i els sentiments de més d’una setantena de persones. El llibre s’articula al voltant de quatre capítols: «Conceptes», «Persones», «Vincles» i «EnTrànsit». Camins per a tots els gustos, cap recepta única per a ningú, però, això sí, molts referents positius.

 

VISITA VIRTUAL EXPOSICIÓ

 

 

ESPAI iX

L’Espai iX és l’espai reservat per al territori de la demarcació. Una ambaixada cultural territorial o l’aparador de les comarques i de les diverses associacions culturals a la capital.

 

Objectius i línies d’actuació

 

Atendre les necessitats del territori.

 

Exposicions no produïdes per l’IEI, sinó produïdes als diferents municipis i/o institucions culturals de la demarcació, sense limitació temàtica. L’únic condicionant serà el de la qualitat, tant de contingut com de presentació

 

La durada de les exposicions serà variable en funció de cada projecte. Un mínim de 15 dies fins un màxim d’1 mes.

 

 

 


Responsable de l'Espai iX:
Sr. Anselm Ros Perdrix 
973 26 17 99
aros2@diputaciolleida.cat