Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

Musiquem Lleida 2019

divendres, 4 octubre, 2019 - 19:00
Pati de l'IEI

PAX – Cor de cambra és un conjunt vocal nascut el 2012 a Sabadell. El seu origen es troba en un grup de cantaires reunits per tal de participar en el projecte final de la carrera de direcció de cors del seu director, Esteve Costa. PAX – Cor de cambra treballa repertoris de totes les èpoques i gèneres, des de l’edat mitjana fins al segle XXI, i cal destacar el que aquest 2019 ha dedicat als compositors catalans actuals, al costat del Cor Albada de l’Agrupació Cor Madrigal.

D’entre les actuacions que el cor ha ofert arreu de Catalunya, es pot remarcar la participació al Cicle Coral de Sant Feliu de Llobregat, al Cicle de Música Sacra Coral del Monestir de Sant Cugat del Vallès, al Cicle d’Orgue de la Sénia, al Festival Internacional Musiquem Lleida o al 50è Festival Internacional de Cant Coral de Barcelona, en què va interpretar obres de Salvador Brotons al Palau de la Música Catalana sota la direcció del propi compositor.

El juliol del 2017 va participar en l’11è Simposi Mundial de Música Coral de Barcelona cantant en el concert inaugural sota la direcció de Xavier Puig, Marc Timón i Mireia Barrera; va actuar en solitari com a cor amtrió del Saarbrücken Kammerchor d’Alemanya; com a cor pilot d’unes master class a càrrec de Jordi Casas en el marc dels cursos de direcció de la FCEC, i va cantar un programa dedicat a Albert Guinovart amb la Coral Ginesta de Cervera i el mateix compositor al piano, sota la direcció de Xavier Puig.