Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

Musiquem Lleida 2019

dissabte, 5 octubre, 2019 - 18:00
Pati de l'IEI

El Caravaggio Piano Quartet, format l’any 2017, es composa dels joves talents Federico Piccotti (violí), Matteo Mizera (viola), Daniel Mizera (violoncel) i Bernat Català (piano) en formats al Conservatorio della Svizzera Italiana, a la Guildhall School of Music de Londres, a la Universität Mozarteum de Salzburg i a la Haute École de Musique de Ginebra respectivament.

Debuta al Jardí dels Tarongers de Pedralbes (Barcelona) i en un enregistrament radiofònic emès per Catalunya Música, amb gran èxit entre el públic i la crítica, actuacions a la prestigiosa Accademia Filarmonica Romana i a la Casa Verdi, invitats per la Società del Quartetto di Milano.

Són primer premi del concurs de música de cambra del Festival delle Nazioni i Premio Abbiati de l’Associazione Nazionale della Critica Italiana com a millor quartet emergent de l’any 2019.

La temporada 2019-2020 es presenta amb diversos concerts i projectes per tot el territori ibèric i itàlic entre els quals destaquen un concert a la Istituzione Universitaria dei Concerti i la participació al Festival delle Nazioni 2019.