Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

Sala Montsuar II - XII Premi Internacional de Belles Arts Sant Jordi d'art tridimensional

06/07/2017 fins 11/09/2017
Espai iX

Visita virtual 360

 

INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ DEL XII PREMI DE BELLES ARTS SANT JORDI DELS PAÏSOS CATALANS D’ART TRIDIMENSIONAL

La Sala Montsuar de l’IEI ha acollit aquest dimecres l’apertura de l’exposició del XII Premi de Belles Arts Sant Jordi dels Països Catalans d’art tridimensional. L’acte ha comptat amb la participació de la directora de l’IEI, Montserrat Macià, el secretari de la Fundació Perelló, Jaume Vilella; i l’alcalde de Bellpuig i president del Consell Comarcal de l’Urgell, Salvador Bonjoch. 

El Premi Belles Arts Sant Jordi dels Països Catalans està convocat per la Fundació Perelló i compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Bellpuig i Torrefarrera i el Consell Comarcal de l’Urgell. La Diputació de Lleida, a través de la Fundació Pública Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), patrocina aquests premis que alterna l’art tridimensional i l’art pictòric.

L’objectiu del certamen és contribuir a la promoció i difusió de l’art a través del suport als treballs dels artistes en les especialitats d’art tridimensional i pintura. Les obres presentades formen part del catàleg i de les exposicions que s’organitzaren a Bellpuig, Torrefarrera i Lleida.