Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

SALA MONTSUAR II - Exposició Premi Internacional de Belles Arts Sant Jordi

08/08/2019 fins 08/09/2019
Espai iX

 

VISITA VIRTUAL EXPOSICIÓ

 

L'obra guanyadora del certamen, 'Eduard', de l'aragonès Jorge Egea, encapçala la mostra representativa d'unes distincions que enguany estaven dedicades a les Arts Tridimensionals
L'Institut d'Estudis Ilerdencs acull des d'aquest dijous l'exposició de les obres més destacades que van concórrer al 14è Premi Internacional de Belles Arts Sant Jordi, encapçalades per la peça guanyadora. La mostra es podrà veure a la Sala Montsuar fins al 8 de setembre.
La catorzena edició del premi va rebre la participació de 49 artistes, i l'acte de lliurament dels premis es va celebrar el passat 27 d'abril al Convent de Sant Bartomeu de Bellpuig. El primer premi va ser per a Jorge Egea (Saragossa), per la seva obra 'Eduard' elaborada en bronze. El segon premi es va atorgar a Ondina Oliva (Figueres), per la seva obra 'Fusió'. Es van lliurar, a més, cinc mencions honorífiques, a Ramon Sanfeliu (per 'La dama de Flandes'), Xavier Puente ('ST'), Xavier Masero ('Equipatge'), Miguel Gascón ('Dona de pedra') i Anna López ('Marta').