Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

Sala Montsuar II - 32è Premi de Pintura i 16è Internacional, en homenatge a Jaume Perelló

03/11/2016 fins 27/11/2016
Espai iX
SALA MONTSUAR II - 32È PREMI DE PINTURA I 16È INTERNACIONAL, EN HOMENATGE A JAUME PERELLÓ
03/11/2016 fins 27/11/2016

 

Visita virtual 360

 

Es reconeix la trajectòria artística internacional d’un dels escultors més rellevants de les Terres de Lleida

La directora de la Fundació Pública Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), Montserrat Macià, ha participat aquest dijous en l’acte d’inauguració de l’exposició del XXXII Premi de Pintura i 16è Internacional en homenatge a Jaume Perelló del Cercle de Belles Arts, que restarà oberta a la Sala Montsuar de l’IEI fins el 27 de novembre. L’acte també ha comptat amb les intervencions del president del Cercle de Belles Arts de Lleida, Jaume Vilella

Durant la seva intervenció, la directora de l’IEI, ha recordat la figura de Jaume Perelló, de qui ha assenyalat que va ser un prolífic escultor lleidatà, fundador de Belles Arts de Lleida, amb obres repartides per tot el món, i que compta amb exposicions permanents a la Fox Gallery i a la Gallery Building de Nova York.

Com ja és tradicional, la convocatòria va comptar amb dos premis econòmics. El primer, atorgat per l’IEI, té una dotació de 3.700€, i un segon, patrocinat pel Cercle de Belles Arts i Arts de Ponent, amb 1.400€. També s’han atorgat 5 premis accèssits. En el cas del segon premi està dirigit bàsicament a autors lleidatans, mentre que el primer premi ha estat, com en d’altres edicions, d’abast internacional.