Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

Sala Montsuar II - Àngel Martinez. Pintures i Dibuixos

22/09/2016 fins 23/10/2016
Espai iX

 

Visita virtual 360
 

 

Inauguració de l’exposició itinerant de pintures i dibuixos de l’artista Angel Martínez, a la Sala Montsuar de l’IEI

La directora de l’IEI, Montserrat Macià, ha participat aquest dijous en l’acte d’inauguració de l’exposició ‘Àngel Martínez. Pintures i dibuixos’, del mateix Àngel Martínez, que restarà oberta a la Sala Montsuar de l’IEI fins el 23 d’octubre. L’acte ha comptat també amb la intervenció de l’artista.

Durant la seva intervenció, la directora de l’IEI, ha destacat que es tracta d’una exposició que permetrà les lleidatanes i lleidatans gaudim de llenguatges creatius diversos. En aquest sentit, ha agraït que arribi a Lleida amb uns antecedents fantàstics, en quant a acolliment.

Montserrat Macià ha afegit que la itinerància d’aquesta exposició permet a molts ciutadans de Catalunya gaudir d’una forma de creació singular i única, que aquesta és part de la filosofia, interès i voluntat de l’IEI d’obrir les seves portes a tot tipus d’interpretacions artístiques, convertint-se en la casa de la cultura de tots.

L’exposició està formada per 24 peces de gran format on els tenen com a denominador comú una acurada recreació de les formes, mitjançant un dibuix precís, uns volums contundents i un tractament nítid del color.

Àngel Martínez troba en els cossos, en els objectes i en les formes tangibles en general, la principal font d’inspiració i el motor del seu treball artístic. Els diferents temes i motius de les seves pintures i dibuixos tenen com a denominador comú una acurada recreació de les formes, mitjançant un dibuix precís, uns volums contundents i un tractament nítid de la llum.