Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

Sala Montsuar I: Conductes. Sèrie dels simis

10/05/2017 fins 18/06/2017
Zona Zero
EXPOSICIÓ ACTUAL:

Sala Montsuar I - CONDUCTES. SÈRIE DELS SIMIS

10/05/2017 fins 18/06/2017

 

Visita virtual 360
 

CONDUCTES. SÈRIE DELS SIMIS

La directora de l’IEI, Montserrat Macià, ha participat aquest dimecres en l’acte d’inauguració de l’exposició Conductes. Sèrie dels Simis, de la lleidatana Dolors Simó, que restarà oberta a la Sala Montsuar de l’IEI fins el 18 de juny.

L’exposició es basa en l’estudi plàstic i psicològic de la conducta humana, tant pel que fa als sentiments com ales actituds davant d’un problema o temàtica que és pròpia de l’ésser humà ja sigui de forma individual o col·lectiva. Dolors Simó treballa qüestions com la plasticitat i la relació antropològica amb els simis.

L’exposició consta d’olis, tauletes i mosaics i està composta per obres que volen expressar les idees en les que l’ésser humà es troba lligat d’una forma directa, sobre tot en aquelles conductes que es podrien considerar majoritàries o principals.

Dolors Simó (Lleida, 1957) va estudiar pintura mural a l’Escola de Disseny de la Generalitat a Barcelona. És especialista en mosaic de trencadís, i ha realitzat grans murals arreu de Catalunya durant 35 anys.

Documents relacionats: