Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

Sala Gòtica - Una habitació pròpia, Iolanda Sebé

21/07/2017 fins 17/09/2017
Sala Gòtika

 

Visita virtual 360
 

IOLANDA SEBÉ

Una habitació pròpia

Fotografia

 

L’artista

Iolanda Sebé (Lleida, 1974) té una trajectòria d’11 anys dins del seu àmbit. Compagina la tasca professional amb una faceta més creativa. En aquest darrer apartat podem citar treballs com els cartells per als festivals Músiques Disperses i Nit Sonora, reportatges de viatges o editorials de moda per a firmes de Lleida i Barcelona.

 

L’exposició

El projecte Una habitació pròpia es desenvolupa a partir d’un text de la poetessa africana Tolba Phanem, que parla de que la dona, abans de concebre al seu fill, li crea una cançó. Una cançó que el defineix i l’acompanyarà tota la vida. D’aquesta manera, l’exposició reflecteix la part emocional de les persones, el ser i estar al mateix moment, alliberant la perfecció que tant oprimeix. Ser un mateix. Qualsevol persona podria reconèixer-se en cadascuna de les fotografies. Perquè, en realitat, tots som iguals i diferents a la vegada. És, d’alguna manera, com conèixer una persona, sempre sorprèn, mai no hi ha una certesa del que hi trobaràs al final. La màgia d’allò ÚNIC.

 

La tècnica

Les fotografies estan realitzades amb la tècnica de la doble exposició, capturada en un sol arxiu sorgit de la càmera, en cap cas es tracta de fotomuntatge. D’aquesta manera no es pot controlar el resultat final de la imatge. Les imatges representen, així, el canvi, l’evolució, l’instant que passa i el que ve al darrera.