Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

Sala Gòtica - L’exposició ‘Sincretisme’ d’Eva Salas

16/12/2016 fins 12/02/2017
Sala Gòtika

Visita virtual 360
 

L’EXPOSICIÓ ‘SINCRETISME’ D’EVA SALAS

‘Sincretisme’ és un relat de relats. És la visió del món o la cultura basada en la fusió d’elements provinents d’altres cultures; el mestissatge aplicat a la concepció filosòfica. Ideologies i religions sincrètiques s’han format per la suma d’elements d’altres maneres de pensar i de creure.

Es recull una heterogeneïtat de mitjans i procediments. Es combinen tècniques pictòriques i il·lustratives, amb processos digitals. La fotografia, la pintura, el dibuix i les textures actuen com matèria prima per dissenyar noves realitats. 

L’exposició és una instal·lació amb 20 obres de gran format que es presenta en cinc sèries (Aphrodita, Selene, Isis, Aracne i Sophia) de quatre obres cadascuna, que representen, en el seu conjunt, el pes del mite en la història de la cultura, de l’art i de la vida. Dins de cada sèrie i en la globalitat, s’hi percep una sintaxi: juxtaposició i superposició.

Eva Salas Urrea (Lleida, 1974), és llicenciada en BBAA i professora de plàstica de batxillerat artístic des de l’any 2000. Aquesta és la seva primera exposició individual.

Estan previst que es facin visites guiades els dies 29 desembre i el 26 de gener, ambdós a les 19.30 hores.

 

Documents relacionats: