Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

Sala Gòtica: EN Manuel M. Romero

19/05/2017 fins 09/07/2017
Sala Gòtika

‘EN’ DE MANUEL ROMERO,

19/05/2017 fins 09/07/2017

 

Visita virtual 360
 

‘EN’ DE L’ARTISTA SEVILLÀ MANUEL ROMERO, GUANYADOR DEL PREMI IEI DEL FESTIVAL EMBARRAT 2016

En és una exposició de pintures abstractes que tendeixen a la simplicitat i al silenci visual, com a alternativa a l’actual ús vertiginós de la imatge. Defugint la velocitat de l’entorn, vol crear un espais de pausa i reflexió. Les obres, assossegades i essencials, es fonamenten en la indagació profunda de la pintura per netejar-la de qualsevol afegit i treballar només amb els elements bàsics. Per aquest motiu, només s’utilitza el color negre, en representacions monocromes i amb formats que es relacionen amb l’espai expositiu. la depuració de qualsevol element afegit.  En aquest sentit, el buit ha tingut una importància cabdal en la instal·lació de les obres a la Sala Gòtica.

Romero (Sevilla, 1993) ha presentat exposicions des de 2014, bàsicament a Sevilla, però també a Màlaga o a la Fira d’Art Contemporani de Castelló.

Aquest jove artista andalús utilitza el silenci com a punt de partida del seu discurs i del seu procés creatiu, per tal de proporcionar un llenguatge directe i sintètic a les seves obres, buscant elements plàstics com el suport, el no-color, l’espai, la tridimensionalitat i la relació amb els eu entorn, els processos, el temps o les variacions tonals.

 

Documents relacionats: