Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

Sala Gòtica - Els gossos també menteixen

04/11/2016 fins 11/12/2016
Sala Gòtika

EXPOSICIÓ ACTUAL:

ELS GOSSOS TAMBÉ MENTEIXEN

04/11/2016 fins 11/12/2016

 

Visita virtual 360
 

L’artista garriguenc Enric Escribà, exposa a la Sala Gòtica amb ‘Els gossos també menteixen’

La Sala Gòtica de l’IEI ha acollit l’acte d’inauguració de l’exposició ‘Els gossos també menteixen’, d’Enric Escribà, que restarà oberta fins l’11 de desembre. L’acte ha comptat amb l’assistència de la directora de l’IEI, Montserrat Macià.

El punt de partida d’aquesta proposta se situa en el moment que l’atzar va dur l’artista a trobar enmig del camp garriguenc les restes òssies d’un gos. Aquell impacte emocional el va dur a recollir aquells ossos i guardar-los amb cura durant uns anys. El perquè d’aquesta estranya relació amb aquest animal el va dur a una reflexió sobre la immortalitat. L’exposició és una instal·lació amb 27 ossos realitzats en vidre i una tela de gran format.

Enric Escribà Sanglada (les Borges Blanques, 1982), és diplomat en CFGS Arts Aplicades a l'Escultura per la Escola Ondara de Tàrrega; llicenciat en Belles Arts en la especialitat d'Escultura i Educació artística per la Facultat de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona; i diplomat en Estudis Superiors de Disseny d'Interiors per la Escola Arte4 de Madrid.

Documents relacionats: