Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

L’Institut d’Estudis Ilerdencs, escenari del tast online ‘Petits productors, grans cellers de la DO Costers del Segre’

Boldú Viticultors, Celler Matallonga, Celler Vinya els Vilars, Celler de Sanui i Mas Ramoneda han estat els participants

L’activitat, organitzada pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, ha estat retransmesa via streaming i ha format part del Cicle Polièdric de Tastos exclusius

L’Institut d’Estudis Ilerdencs ha acollit aquest dilluns el tast online ‘Petits productors, grans cellers de la DO Costers del Segre’. L’activitat, organitzada pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, ha aplegat cinc petits productors d’aquesta DO: Boldú Viticultors, Celler Matallonga, Celler Vinya els Vilars, Celler de Sanui i Mas Ramoneda.

L’activitat, que ha comptat amb la presència del vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Carles Gibert, ha consistit en un tast online, en el qual els convidats s’han connectat i han pogut conèixer de primera l’experiència i el projecte de cadascun dels cellers participants, a més de fer el tast d’un vi escollit per a l’ocasió.

L’acció formava part del Cicle Polièdric de Tastos exclusius, que té com a objectiu donar a conèixer la singularitat, l’autenticitat i l’expressió dels vins i cellers que s’hi emparen. El cicle obre una mirada diferent a través de l’experiència i coneixement dels mateixos cellers, que actuen de prescriptors d’un producte únic i alhora divers marcat per la continentalitat, el saber fer i l’experiència.