Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

L’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, escenari de la segona sessió del Seminari de lectura de documents medievals i moderns

La jornada d’avui dóna continuïtat a la celebrada el 24 d’octubre, en què es va presentar el projecte de digitalització del fons de pergamins de l’IEI

L’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs ha estat aquest dijous l’escenari de la segona jornada del Seminari de lectura de documents medievals i moderns, organitzada pel Servei del Patrimoni Bibliogràfic i Documental, en coordinació amb la Secció de Geografia i Història de l’IEI.

Aquest seminari s’ha estructurat en tres sessions: es va iniciar el passat 24 d’octubre amb una Jornada sobre el projecte de digitalització del fons de pergamins de l’IEI, ha seguit avui i tindrà continuïtat el 20 de novembre amb una darrera sessió. Tot plegat amb l’objectiu d’introduir els participants en el coneixement de diferents tipus documentals, lletres i sistemes d’abreviació.

A la primera jornada, Joan J. Busqueta, conseller de l’IEI, a més de presentar el projecte de digitalització de la col·lecció de pergamins del Servei del Patrimoni Bibliogràfic i Documental i la seva posterior pujada al repositori d’objectes digitals institucional, va oferir juntament amb Núria Preixens i Guillem Roca la primera entrega del Seminari de lectura de documents medievals i moderns, una activitat que ha seguit avui i que acabarà, com ha quedat dit, el dia 20, en tots dos casos amb els mateixos protagonistes.