Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

Estefania Rufach assistirà a Arsèguel a la Trobada amb els Acordionistes del Pirineu

La vicepresidenta de l’IEI expressarà així el seu suport a un festival que se celebra des del 1976 i que ha esdevingut tot un referent

La vicepresidenta de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Estefania Rufach, assistirà aquest dissabte al vespre a l’acte central de la Trobada amb els Acordionistes del Pirineu 2019, que tindrà com a escenari l’envelat d’Arsèguel.

Rufach expressarà d’aquesta manera el suport de la Diputació de Lleida i de l’IEI a un esdeveniment que està considerat com un dels festivals de referència a nivell mundial i que està organitzat per l’Associació Arsèguel i els Acordionistes del Pirineu. La Trobada se celebra cada any a Arsèguel des del 1976, i a la Seu d’Urgell i d’altres indrets del Pirineu des de temps més recents, i ha estat el punt de partida de la recuperació de l’acordió diatònic a Catalunya, Aragó i el País Valencià, a més d’un centre d’intercanvi cultural amb diversos estats veïns, països de l’Est i d’Amèrica.

Enguany, els escenaris de la cita són Arsèguel i La Seu d’Urgell (els dies 26, 27 i 28 de juliol i el 2 d’agost), però també es faran actuacions a Puigcerdà (Cerdanya) el 29 de juliol i a Castellbò (Alt Urgell) el dia 30.