Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

Berta Puigdemasa posa a volar la imaginació al Pati de l’Institut d’Estudis Ilerdencs amb el concert-espectacle ‘Els 1000 viatges de la Tana’

L’arpista ha ofert una actuació adreçada a un públic familiar al que ha proposat jocs musicals i participatius

‘Els 1000 viatges de la Tana’ és el títol del concert que l’arpista Berta Puigdemasa ha ofert aquest dimecres al Pati de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

Es tracta d’un concert-espectacle per a tots els públics, però pensat especialment per als més petits, mitjançant el qual Berta Puigdemasa ha convidat a tot l’auditori a reflexionar sobre el valor de viure el present i gaudir del camí de la vida tal com se’ns presenta, potenciant les ganes d’aventura i la imaginació. La protagonista és la Tana, un intrèpid titella que vol viatjar a la Lluna i que, durant el seu periple, ens proposa jocs musicals i participatius.

Nascuda el 1987, Berta Puigdemasa és una arpista atípica. De formació clàssica (Conservatori de Barcelona, Real Conservatorio Superior de Música de Madrid, Koninklijk Conservatorium Den Haag, Conservatoire National Régional de Paris, École Normale de Musique de Paris i Université Paris Sorbonne), està en constant recerca d’innovació sonora, artística i cultural. Als seus recitals i espectacles es fon sovint la música amb altres llenguatges artístics, com ara la dansa, la poesia, les arts visuals, el teatre o la pintura.

A més, Berta Puigdemasa no limita l’exercici del seu art a l'activitat de concertista: ha estat professora de conservatori, organitza tallers de música centres educatius, centres penitenciaris, escoles de música, etc. També ha impulsat el projecte ‘La Música és de tots i totes!’, mitjançant el qual proposa actuacions en espais públics per fer-hi descobrir la màgia de l’arpa. De la mateixa manera, és directora del Curs Internacional d’Arpa Horta de Lleida, que reuneix, en un entorn agrari, arpistes d’arreu del món un cop a l’any durant una estació diferent.