Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

Presentació de l’exposició I am able, una reflexió del paper que tenen les persones amb discapacitat a la societat

L’Aula Magna de l’IEI ha acollit aquest dimarts la roda de premsa de presentació de l’exposició I am able, de Quim i Jesús Vilamajó que restarà oberta entre el dijous 28 de setembre i el 3 de desembre a la Sala Gòtica de l’IEI. L’acte ha comptat amb l’assistència de la directora de l’IEI, Montserrat Macià, i dels autors de l’exposició.

I Am Able és un projecte artístic, documental i par­ticipatiu que vol trencar barreres, tòpics i prejudicis, i incidir en l'imaginari col·lectiu sobre el paper que les persones amb «discapacitat» poden jugar en aquest món complex, difícil i molt competitiu.

Durant la seva intervenció, la directora de l’IEI, ha destacat el valor intrínsec que té aquesta exposició perquè explica, en primera persona, les experiències vitals de la convivència amb persones amb discapacitat i com aquestes persones afronten el món.

L’ex­posició –que compta amb la col·laboració de Down Lleida, Segre, Lleida TV i Postureig Lleida- inclou peça de vídeo, fotografies, textos, material de documentació i espai de treball i participatiu per a públic general i grups escolars.