Facebook Twitter Instagram Google + YouTube flickr 

Seu electronica

Presentació d’’Olea Terra. Escenaris d’Art’, l’acostament de l’art creatiu, la cultura i el patrimoni a la Granadella

La directora de l’IEI, Montserrat Macià, ha participat aquest dimarts en la roda de premsa de presentació d’Olea Terra. Escenaris d’art’, que se celebrarà entre els dies 21 de maig i 17 de juny a diversos indrets de la Granadella. La roda de premsa  -que ha tingut lloc a l’Aula Magna de l’IEI- ha comptat també amb les intervencions de l’alcalde de la Granadella Carlos Gibert, de la directora artística d’Olea Terra Maite Ojer; i de la responsable de l’espai expositiu, Míriam Fuentes.

‘Olea Terra, escenaris d'Art’ és una proposta artística que uneix patrimoni, paisatge, llenguatges artístics i cultura de l'oli. Així, la Balma del Triquell del Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya de la Granadella, i l’antic dipòsit dl municipi, acolliran diverses posades en escena del treballs resultants de treballs i tallers realitzats prèviament per segments d’edats.

Durant la seva intervenció, la directora de l’IEI Montserrat Macià, ha destacat que aquest projecte és una eina fonamental de promoció i projecció turística de la zona; i que Olea Terra crea consciència de marca, genera sentiment de pertinença i posa al servei del territori l’enorme poder multiplicador que resta intrínsecament associat al turisme.

El dia 21 de maig, a les 20.00 hores es farà l’acte d’inauguració amb l’exposició dels projectes fotogràfics. El 4 de juny, a les 21.30 hores al Dipòsit es podrà veure la coproducció Dance Escape, encapçalada per Xavi Blanco, projecte resultant l’escollit entre els que es van presentar.

El dia 8 de juny s’iniciarà un tallers de dansa artístic amb Maria Mora, que veurà la llum el dia següent. El dia 10 de juny, a la Balma del Triquell, es veurà el resultat de les experiències d’artistes plàstics i es donarà continuïtat als tres cursos endegats durant el més de març, tot això amb la presència de Maria Tejero.

Finalment, el 17 de juny, es donaran a conèixer el resultats del cursos que hauran treballat els grups de fins a 25 anys, que estaran relacionats amb el còmic, els de la franja d’edat entre 25 i 60 anys, que hauran desenvolupat la seva capacitat creativa a través de la fotografia feta amb aparells mòbils; i finalment la dels majors de 60 anys, dedicats a les arts plàstiques.