Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

L’Aula Magna acull un col·loqui sobre la repercussió de l’educació musical en els infants i adults, en el marc del festival ‘Musiquem Lleida’

L’Aula Magna de l’IEI ha acollit aquest dijous el debat-col·loqui Repercussió de l’educació musical en els infants i adults. Integració social i cultural amb la música, amb la participació de la representant de l’Ajuntament de Barcelona, Josefina Pidelaserra Font; la representant de l’Escola de Música ‘Can Ponsic’ de Barcelona, Mireia Hernández; el director de l’Escola de Música l’Intèrpret, Alfons Pérez; el professor doctorat en música de la Universitat de Lleida, Jordi Cano; el director d’orquestra i pedagog, Xavier Puig; i la fundadora de la Coral Shalom, Maria Carme Valls Farrà. La directora de l’IEI, Montserrat Macià, ha estat l’encarrega de donar la benvinguda als assistents.

Aquest ha estat l’acte previ a l’inici oficial del festival Musiquem Lleida que se celebra a la ciutat de Lleida i a diversos municipis del territori entre els dies 6 i el 8 d’octubre. La programació –bàsicament en format musical- compta el dissabte 7 d’octubre amb una altra activitat paral·lela a la Biblioteca Pública amb la presentació del llibre The Beatles. 501 historias que deberías conocer, de Jordi Melgosa, Ivan Moldes, Josep Molist i Jordi Zaragoza (Editorial Milenio). La presentació anirà a càrrec de Javier de Castro, editor, amb la participació d’Ivan Moldes i Jordi Zaragoza, autors del llibre.