Facebook Twitter Instagram Google + YouTube flickr 

Seu electronica

El progrés tecnològic i els descobriments a la gestió politicocultural, tema de reflexió al cicle ‘Els fonaments de la cultura xinesa’

L’Aula Magna de l’IEI ha acollit aquets dimarts la conferència, L’enginy incentiu xinès: del progrés tecnològic i els descobriments a la gestió politicocultural, a càrrec del director de la Càtedra d’Estudis Asiàtics de la UdL Joan Julià.-Muné, en el marc de la celebració del cicle Els fonaments de la cultura xinesa.

El cicle està coordinat per l’Aula d’Estudis Xinesos de la UdL, i compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida. L’IEI, la UdL i el Banc de Santander.

Des de l'Institut d'Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida i de la Càtedra d'Estudis Asiàtics de la Universitat de Lleida es pretén –amb aquest cicle- contribuir a la difusió de la realitat cultural, econòmica i política que probablement dominarà l'esfera internacional del segle en què estem immersos.

La darrera conferència serà el dia 30 de maig, a l’Aula Magna de l’IEI, sota el títol Desmitificacions de la Xina, novament a càrrec del director de la Càtedra d’Estudis Asiàtics de la UdL Joan Julià-Muné.