Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

Carlos González Pintado recorda el 50è aniversari de l’arribada de l’home a la Lluna amb una xarrada a l’IEI sobre la carrera espacial

El cap d’Operacions i director adjunt del Complex de Comunicacions amb l’Espai Profund de la NASA a Madrid ha parlat sobre ‘Comienzo de la carrera espacial y su culminación con el Apolo XI’.

‘Comienzo de la carrera espacial y su culminación con el Apolo XI’ és el títol de la conferència que ha ofert avui a l’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs el cap d’Operacions i director adjunt del Complex de Comunicacions amb l’Espai Profund de la NASA a Madrid, Carlos González Pintado.

La xarrada ha tingut lloc amb motiu del 50è aniversari de l’arribada de l’home a la Lluna, una fita que es va produir l’any 1969 quan, en plena carrera espacial iniciada a mitjan segle XX, les dos gran potències mundials, Estats Units i a la Unió Soviètica, es disputaven la supremacia tecnològica i econòmica. Una hegemonia en la qual els soviètics semblaven dur avantatge, però que es va capgirar arran de l’arribada dels nord-americans a la Lluna a bord de l’Apolo XI. Aquest i altres aspectes han estat tractats aquest vespre per Carlos González Pintado.